Creare Aplicatii Mobile

Servicii complete de realizare aplicatii mobile

Cu o experienta extinsa in zona de software development (in piata din 2014) si bazandu-ne pe o echipa cu experienta (peste 50% dintre developerii nostri sunt seniori), oferim servicii complete de dezvoltare aplicatii mobile.

APLICAȚIE MOBILĂ

Dezvoltare aplicatii mobile

Transform─âm ideile afacerilor rom├óne╚Öti ├«n pove╚Öti de succes. Dezvolt─âm aplica╚Ťii personalizate B2B/B2E ╚Öi B2C, ajut├ónd companiile s─â-╚Öi extind─â acoperirea, s─â optimizeze procesele ╚Öi s─â fidelizeze clien╚Ťii. Oferim solu╚Ťii tehnologice inovatoare pentru succesul ├«n lumea digital─â.

Clien╚Ťii no╚Ötri

Companii care au încredere în serviciile noastre.

100
+

Ani de Experien╚Ť─â

Este momentul potrivit pentru a investi ├«n dezvoltarea unei aplica╚Ťii mobile de succes. Transform─âm ideile dvs. ├«n realitate digital─â.

Lucr─âm ├«ndeaproape cu clien╚Ťii pentru a ├«n╚Ťelege nevoile ╚Öi viziunea lor, oferind solu╚Ťii personalizate care se potrivesc perfect scopurilor dvs.

Echipa noastr─â de designeri va crea interfe╚Ťe intuitive ╚Öi atractive, asigur├ónd o experien╚Ť─â de utilizare pl─âcut─â. Ne concentr─âm pe performan╚Ť─â pentru a garanta o func╚Ťionare rapid─â ╚Öi fiabil─â a aplica╚Ťiei. Fiecare aplica╚Ťie este testat─â riguros pentru a fi sigur─â ╚Öi fiabil─â.

Oferim suport continuu ╚Öi actualiz─âri pentru ca aplica╚Ťia s─â r─âm├ón─â la zi ╚Öi s─â func╚Ťioneze optim.

Construim o platform─â

Nu doar o aplica╚Ťie, ci o platform─â care include toat─â infrastructura cloud, resursele, dependen╚Ťele ╚Öi conexiunile de re╚Ťea necesare.

Orienta╚Ťi c─âtre client

Dezvoltăm responsabil de mai bine de 7 ani, dar nu numărăm câte linii de cod am creat. Cuantificăm în schimb modul în care am atins obiectivul clientului.

Accelerăm înţelegerea

├Ä╚Ťi oferim consultan╚Ť─â extins─â pentru a avea claritate maxima asupra proiectului ╚Öi obiectivului t─âu.

╚śi func╚Ťional, ╚Öi cu faino╚Öag

Nu ne limit─âm ├«n a proiecta aplica╚Ťii perfect func╚Ťionale. Utilizatorii finali vor putea g─âsi cu u╚Öurin╚Ť─â informa╚Ťiile de care au nevoie acces├ónd un design intuitiv, frumos, prietenos.

Echipa ta de dezvoltatori

Elimin─â problemele legate de fluxul de lucru! Al─âturi de noi po╚Ťi implementa tehnologii noi ╚Öi consolida portofoliile de aplica╚Ťii ale companiei, men╚Ťin├ónd echipa intern─â concentrat─â pe alte lucruri esen╚Ťiale.

Garan╚Ťie post-livrare

Dup─â ce software-ul este dezvoltat ╚Öi implementat ├«n produc╚Ťie, ├«l vom men╚Ťine ├«n func╚Ťiune ╚Öi ├«ntre╚Ťinut gratuit timp de o lun─â.

Proiecte

GLASUL VIETII ÔÇô DONATII

Aplicatia Mobila

NODEPOSITBONUSES

Aplicatia Mobila

Aplicatii mobile realizate

BullSoftware foloseste o platforma solida, usor de folosit si de navigat atat de clienti cat de persoanele care il administreaza.
01

Economie de timp și costuri

Dezvoltarea unei singure aplica╚Ťii pentru mai multe platforme reduce timpul ╚Öi costurile asociate dezvolt─ârii separate pentru fiecare platform─â. Utiliz─âm framework-uri ╚Öi tehnologii care permit partajarea de cod ├«ntre platforme, ceea ce optimizeaz─â procesul de dezvoltare.

02

Acoperire extins─â a pie╚Ťei

Av├ónd o aplica╚Ťie disponibil─â pe mai multe platforme populare, ai ╚Öansa de a atinge un public mai larg. Utilizatorii cu diferite dispozitive ╚Öi preferin╚Ťe de sistem de operare pot beneficia de aplica╚Ťia ta.┬á

03

Consisten╚Ť─â ╚Öi coeren╚Ť─â

Utilizatorii pot avea o experien╚Ť─â similar─â indiferent de platforma pe care o utilizeaz─â. Aceasta ├«nseamn─â c─â func╚Ťionalit─â╚Ťile, designul ╚Öi interac╚Ťiunile sunt uniforme ╚Öi familiare utilizatorilor, indiferent de dispozitivul lor preferat. Acest aspect contribuie la cre╚Öterea satisfac╚Ťiei ╚Öi loialit─â╚Ťii utilizatorilor.

04

Actualiz─âri mai rapide

├Äntruc├ót modific─ârile ╚Öi actualiz─ârile sunt f─âcute o singur─â dat─â pentru toate platformele, dezvoltatorii pot implementa rapid ╚Öi eficient noi func╚Ťionalit─â╚Ťi, ├«mbun─ât─â╚Ťiri ╚Öi remedieri de erori. Utilizatorii pot beneficia astfel de actualiz─âri frecvente ╚Öi ├«mbun─ât─â╚Ťiri continue ale aplica╚Ťiei.

Beneficiile aplica╚Ťiilor platform─â

Mai aproape de clien╚Ťii t─âi

Aplica╚Ťiile mobile sunt acum o necesitate pentru orice afacere. Permite-le clien╚Ťilor s─â te aib─â la ├«ndem├ón─â, ├«n propriile lor dispozitive mobile. Cre╚Öte-╚Ťi rata de angajare ╚Öi fidelizare a clien╚Ťilor cu o aplica╚Ťie care reflect─â brand-ul t─âu.

Design responsiv

Designul aplica╚Ťiilor mobile de tip platform─â este adaptabil, ceea ce ├«nseamn─â c─â se ajusteaz─â automat la diferite dimensiuni de ecran ╚Öi orient─âri. Indiferent dac─â este utilizat─â pe un smartphone, o tablet─â sau un dispozitiv cu ecran mare, aplica╚Ťia se va afi╚Öa corect ╚Öi va oferi o experien╚Ť─â consistent─â.

Acces la func╚Ťionalit─â╚Ťi native

Aplica╚Ťiile mobile de tip platform─â au capacitatea de a accesa ╚Öi utiliza func╚Ťionalit─â╚Ťile native ale dispozitivelor mobile. Aceasta include camera foto ╚Öi video, GPS-ul, senzorii de mi╚Öcare, sistemul de notific─âri ╚Öi multe altele. Astfel, dezvoltatorii pot crea aplica╚Ťii complexe ╚Öi captivante, care s─â ofere o gam─â larg─â de func╚Ťionalit─â╚Ťi utilizatorilor.

Actualiz─âri ╚Öi ├«ntre╚Ťinere simplificate

Odat─â dezvoltat─â, o aplica╚Ťie de tip platform─â necesit─â actualiz─âri ╚Öi ├«ntre╚Ťinere constant─â. Avantajul major al acestui tip de aplica╚Ťie este c─â modific─ârile ╚Öi actualiz─ârile trebuie f─âcute o singur─â dat─â pentru toate platformele suportate. Acest lucru reduce semnificativ efortul ╚Öi costurile asociate dezvolt─ârii ╚Öi men╚Ťinerii multiplelor aplica╚Ťii separate.

De ce ave╚Ťi nevoie de o aplica╚Ťie mobil─â de tip platform─â ?

Acoperire extins─â a pie╚Ťei

Prin dezvoltarea unei aplica╚Ťii mobile de tip platform─â, ve╚Ťi putea ajunge la un public mai larg. Aplica╚Ťia dvs. va putea fi utilizat─â at├ót de utilizatorii de dispozitive iOS, c├ót ╚Öi de cei cu dispozitive Android, ceea ce v─â va permite s─â v─â extinde╚Ťi baza de utilizatori ╚Öi s─â atinge╚Ťi noi segmente de pia╚Ť─â.

Eficien╚Ť─â ├«n costuri ╚Öi resurse

O aplica╚Ťie mobile de tip platform─â reduce efortul ╚Öi resursele necesare pentru dezvoltarea ╚Öi ├«ntre╚Ťinerea aplica╚Ťiei separate pe mai multe platforme. Dezvoltarea unei singure aplica╚Ťii, care poate fi utilizat─â pe diferite sisteme de operare mobile, va economisi timp, bani ╚Öi resurse de dezvoltare.

Consisten╚Ť─â a experien╚Ťei utilizatorului

Prin utilizarea unei aplica╚Ťii mobile de tip platform─â, ve╚Ťi oferi utilizatorilor o experien╚Ť─â consistent─â, indiferent de platforma pe care o utilizeaz─â. Utilizatorii vor beneficia de aceea╚Öi interfa╚Ť─â familiar─â ╚Öi de acelea╚Öi func╚Ťionalit─â╚Ťi, ceea ce va cre╚Öte satisfac╚Ťia ╚Öi loialitatea lor fa╚Ť─â de aplica╚Ťia dvs.

Actualiz─âri sincronizate

Cu o aplica╚Ťie mobile de tip platform─â, ve╚Ťi putea implementa actualiz─âri ╚Öi ├«mbun─ât─â╚Ťiri simultan pe toate platformele suportate. Utilizatorii vor beneficia de noile func╚Ťionalit─â╚Ťi ╚Öi corec╚Ťii de erori ├«n acela╚Öi timp, indiferent de dispozitivul lor preferat. Acest lucru va asigura c─â to╚Ťi utilizatorii dvs. vor fi la curent cu cele mai recente actualiz─âri ╚Öi vor avea o experien╚Ť─â uniform─â.

Hai s─â vorbimSOLICITA OFERTA