CINE SUNTEM NOI?

O agenție de Web/App Design & Development & Marketing Online din Iași

DESPRE NOI

Cine suntem

În câteva cuvinte, suntem oameni serioși și profesioniști. Îți putem spune că ai făcut alegerea potrivită – acesta este domeniul nostru. Suntem o companie românească specializată în dezvoltare web și marketing online, cu sediul în Iași.

Ne caracterizăm drept o echipă consolidată și stabilă, activă de peste 10 ani, alcătuită din specialiști în programare, design web, management de proiecte software și marketing online.

100
+

Ani de Experiență

Pentru că a venit vorba de lucruri concrete, ne veți întreba probabil despre proiectele noastre.

Portofoliul nostru de aplicații web based cuprinde platforme fiabile, flexibile și scalabile pentru website-uri corporate sau de prezentare, magazine virtuale, portaluri generaliste sau tematice, intranet, extranet, email marketing și marketing online. Aveți doar ideea? Noi credem că este cel mai important lucru la început de drum dar partea cea mai grea e punerea în practică. Aici intervenim noi.

Vă punem la dispoziție o soluție completă ce pleacă de la consultanță online de specialitate. Analizăm cerințele, proiectăm, realizam partea de creație, dezvoltăm, implementăm platforma sau aplicația (siteul web), cumpărăm domeniul de internet și asigurăm găzduirea site-ului sau aplicației pe unul dintre serverele noastre din datacenter.

Știm sa crestem traficul pe site din motoarele de căutare (Google) deoarece serviciile noastre respecta principiile de uzabilitate și optimizare site (SEO).

120

Angajați profesioniști

Ne conformam dorintelor dumneavoastra, dar si tendintelor in web design.

Impresioneaza vizitatorii site-ului cu un design nemaiintalnit si transforma-i in clienti.  Fie ca este vorba de prezentarea unei firme sau al unui proiect propriu, un site bine facut va poate pune intotdeauna in evidenta. Ne conformam dorintelor dumneavoastra, dar si tendintelor in web design. Impresioneaza vizitatorii site-ului cu un design nemaiintalnit si transforma-i in clienti. 

1000
+
Proiecte Internaționale

În cei peste 10 ani, tehnologiile s-au schimbat de cateva ori, produse web și aplicații online au apărut pe piața globală în volume impresionante.

Un singur lucru nu se va schimba în ce ne privește. Locul de bună ziua și impresia excelentă pe care ne străduim să o lăsăm fiecăruia dintre cei care ne-au solicitat serviciile. Acesta poate fi începutul unei frumoase prietenii.

Regăsiți aici Portofoliul nostru de clienți. Credem că vom găsi o experiență anterioară legată de ideea de la care ați pornit la drum și vă rugăm să ne cereți  o ofertă pentru proiectul Dvs web în dezvoltare.

DE CE NOI?

Suntem în rețele de profesioniști

Misiunea

Furnizarea de servicii de proiectare și dezvoltare pentru întreprinderi nou-înființate, întreprinderi mici și mijlocii.

Viziune

Produsele create cu noi sunt folosite de milioane de oameni din întreaga lume.

Valori

De la conceptul de produs până la afacerea complet operațională, suntem un partener strategic pentru companiile în care credem cu adevărat.

Pentru că ne bazăm pe cunoștințele noastre

Pentru fiecare proiect, adaptăm și personalizăm abordarea noastră pentru dezvoltarea și implementarea schimbărilor în cadrul organizației, având întotdeauna un obiectiv comun.

0%
0%
0%
0%

Hai să vorbimSOLICITA OFERTA