img

NU DEZVOLTĂM DOAR APLICAȚII ȘI SITE-URI WEB, CI VĂ DEZVOLTĂM AFACEREA


 Avem experiență în dezvoltare aplicațiilor web, desktop și mobile.

Construim site-uri atrăgătoare ce se concentrează pe experiența utilizatorului, portaluri online custom și soluții e-Commerce.

Folosind Internetul Lucrurilor oferim solutii inovatoare și eficiente care unesc obiective, tehnologie și oameni.

Echipa noastră de design lucrează direct cu clienții noștri pentru a înțelege în mod intim obiectivele lor de afaceri și nevoile utilizatorilor lor.

Echipa noastra dedicata de experti in software au implementat cu succes peste 1000 de proiecte.

Bull Software gestioneaza proiecte de dezvoltare de produs de la un capat la altul, de la analiza de business, consultanta si arhitectura solutiei, pana la testare post-implementare si mentenanta.

Dupa cum vezi iti oferim o echipa dedicata full-time proiectului tau, pe termen lung, care sa acopere toate rolurile necesare, manageri de proiect, echipamentul si infrastructura necesare pentru a te ajuta sa obtii eficienta maxima in termeni de cost si timp.

img

1. REALIZARE SITE-URI WEB

Iată câteva caracteristici ale unui site realizat de agenția noastră:
img
DESIGN RESPONSIVE
Ofera-le vizitatorilor un design responsiv pentru a naviga pe site în condiții optime. De pe PC, laptop, tableta sau smartphone, site-ul va fi afișat perfect.
LOGO PERSONALIZAT
Aveți nevoie de un logo personalizat sau de o carte de vizita? Contactați-ne pentru a realiza o carte de vizită, un banner sau un logo.
SOCIAL MEDIA
Firma dumneavoastra are cont de Facebook, Twitter sau Linkedin? Ne ocupăm de asocierea lor cu site-ul dvs.
OPTIMIZARE SEO
Oferim solutii 100% optimizate SEO pe care sa le putem promova ulterior cu usurinta. Asiguram o indexare optima in Google, un cod sursa curat si o viteza de incarcare excelenta
ÎNCĂRCARE RAPIDĂ A PAGINILOR
Încărcarea rapidă a unui site este un obiectiv real pentru noi. Bazându-ne pe auditul departamentului SEO, vom optimiza fiecare pagină a site-ului dvs.
SITE ADMINISTRABIL
Fiecare site web poate avea un panou de administrare inclus pentru a gestiona rapid și eficient paginile, imaginile și alte informații afișate pe site-ul dvs.
GALERIE FOTO
Galeria foto va permite sa plasați un numar nelimitat de imagini pe site. Galerii, slide-uri sau cataloage de produse.
PAGINĂ DE CONTACT
Pachetul de creare a site-ului include crearea unei pagini de contact de calitate. Include harta pentru a defini locația companiei, un formular de contact și alte detalii.
GOOGLE MAPS
Doriți ca afacerea dvs. să fie prezenta pe Google Maps? Vă ajutăm să obțineți acest beneficiu și vom iniția o solicitare de garantare a înscrierii pe harta activităților orașului.

+ alte caracteristici și servicii de calitate:

BLOG INTEGRAT
Integrați un blog modern cu același design ca și site-ul principal pentru a putea să publica știri. Stiri din cadrul companiei sau oferte speciale.
PAGINI NELIMITATE
Pagini și articole nelimitate pentru afacerea dvs.! Panoul de administrare va permite sa adaugati, sa editati sau sa ștergeti foarte ușor paginile.
ASISTENȚĂ ÎN PROMOVARE
Realizarea site-ului este doar un pas în drumul spre succesul online al companiei dvs. Departamentul de promovare garantează consultanță gratuită!
EMAIL / TELEFON SUPORT
Pentru a rezolva orice problemă întâlnită în timp util, oferim asistență în timp real, atât prin e-mail, cât și prin telefon.
EMAIL PERSONALIZAT
E-mail personalizat gratuit! Pentru o identitate cu adevărat profesională. Prin utilizarea domeniului dvs., vom seta un e-mail cu formula: nume@firma.ro
IMAGINI NELIMITATE
Planificați să creați una sau mai multe galerii de imagini pe site? Nu există nici o restricție din acest punct de vedere - puteți încărca orice imagini pe care doriți să le afișați pe site!
MENTENANȚĂ/ÎNTREȚINERE
Ce este întreținerea? Noi va oferim garanția că site-ul companiei dvs. va fi întotdeauna funcțional și gata să ofere vizitatorilor informațiile pe care le caută.
GARANŢIE
Aveți o garanție de până la un an pentru orice site realizat de BULL SOFTWARE, care presupune: actualizări, intervenții rapide, sau probleme tehnice.

Nu ai găsit ce căutai?

Pentru orice altă informaţie ne poţi contacta completând formularul de contact. Îți vom răspunde în cel mai scurt timp posibil.

2. DEZVOLTARE ȘI PROIECTARE APLICAȚII MOBILE

Oamenii sunt legați de dispozitivele mobile, de aceea ajutăm companiile să ajungă direct în mâinile clienților. Creați o aplicație care vă ajută să vă ocupați de afacerea dvs. oriunde vă aflați.
img

Beneficiile afacerii tale având o aplicaţie pe mobil

Captivează și sprijină clienții
Utilizând aplicația mobilă te aflli în permanență cu un pas înaintea clienților. Permite-le clienților să-și verifice conturile, să comande online și să i-a legătură cu tine în caz de nevoie.
Renunță la hârtie și digitalizează-te
Convertește formularele de procesare și de colectare a datelor într-o aplicație mobilă care poate fi luată oriunde și trimisă înapoi la o bază de date centralizată pentru colectare și procesare.
Crează-ți o nouă sursă de venit
Un număr impresionant de business-uri au comandat aplicații mobile personalizate cu scopul de a-și spori veniturile și vizibilitatea

Cum vă putem ajuta

Cercetarea
Începem cu scopul proiectului și cea mai bună modalitate prind proiectarea și construirea noii aplicații mobile. Există mai multe modalităti de a construi o aplicație de aceea te ajutăm să creezi o aplicație mobilă cu un buget mic.
Proiectarea aplicațiilor mobile
Echipa noastră de design va crea o schită și un design de calitate pentru aplicația ta. Vom determina stilul, modul în care va funcționa și modul în care va funcționa pentru utilizatorii tăi.
Dezvoltarea aplicaţiei mobile
Echipa programare va crea și testa aplicația. Odată ce toate părtile sunt fericite, îl vom adaugă în magazinului de aplicații pentru ca utilizatorii să inceapă să se joace.

Nu ai găsit ce căutai?

Pentru orice altă informaţie ne poţi contacta completând formularul de contact. Îți vom răspunde în cel mai scurt timp posibil.

3. Solutii & Conectivitate IoT ( InternetulLucrurilor )

Conectează în sigurantă dispozitivele, analizează datele în timp real și istoric, integrează-le în aplicațiile de back-end.
img

“Internet of things” sau internetul lucrurilor se referă la folosirea dispozitivelor și al sistemelor conectate inteligent pentru strângerea datelor de la sensorii integrați și actuatori din diferite masinării sau alte obiecte fizice .

IoT-ul conectează obiectele din lumea reală și încorporează inteligența în sistem pentru a procesa informațiile specifice de la aceste obiecte în vederea luării de decizii autonome pentru rezolvarea diferitelor saricini .

Se preconizează că acest fenomen “Internet of things” se va dezvolta foarte rapid și se va răspândii la o scară foarte largă în perioada ce va urma, iar acest lucru va reprezenta atingerea unui nou nivel în calitatea serviciilor oferite clienților, ceea ce va duce la îmbunătățirea calității vieții și de asemenea va crește productivitatea și eficiența companiilor.

Pentru utilizatorii normali de “Internet of things”, acesta va aduce noi soluții care vor îmbunătăţii semnificativ consumul de energie, securitatea, sănătatea, educația dar și alte aspecte ale vieții de zi cu zi.

În ceea ce privește companiile, IoT-ul le poate oferi soluții pentru optimizarea procesului de decision-making și pentru creșterea productivității în domeniul de manufactură, agricultură și alte sectoare.

Există cel puțin 3 arii majore unde IoT va avea un impact rapid și pozitiv asupra afacerii tale

Comunicarea
Iot transmite informații oamenilor și sistemelor.
Controlul și automatizarea
Într-o lume conectată, afacerea ta va avea vizibilitate pe orice dispozitiv conectat. Odată ce procesul de performanță a fost setat, poți controla un dispozitivul de la distantă, acesta poate trimite alerte sau notificări și poate da chiar și răspunsuri automate.
Reducerea costurilor
Măsurarea ajută la evaluarea reală a performanței și stării de funcționare a echipamentului; vei elimina astfel estimările și cheltuielile neașteptate.

Idee de a conecta totul la Internet, IoT a adus o varietate de beneficii. Obiectivele majore sunt îmbunătățirea eficacității sistemelor și a satisfacției utilizatorilor, sporirea flexibilității, siguranței și securității și deschiderea definitivă a noilor oportunități de afaceri și a fluxului de venituri.

 Internetul Lucrurilor ajută companiile să economisească bani, să-și automatizeze procesele și să aibă date și informații noi din interiorul afacerii.

Nu ai găsit ce căutai?

Pentru orice altă informaţie ne poţi contacta completând formularul de contact. Îți vom răspunde în cel mai scurt timp posibil.