Optimizare SEO

Prin Optimizarea SEO poti avea de cel putin 3x mai multi clienti

SEO (Search Engine Optimization) înseamnă să faci anumite lucruri pentru a face ca un website să apară cât mai sus în rezultatele căutărilor pe Google sau alte motoare de căutare. Este ca atunci când vrei ca lumea să găsească o carte într-o bibliotecă mare și organizezi cartile astfel încât cea mai importantă carte să fie ușor de găsit.

Cu alte cuvinte, SEO ajută site-ul să fie mai ușor găsit atunci când cineva caută informații sau produse legate de ceea ce oferă site-ul tău. optimizare seo

SERVICII SEO

Agentie SEO

Ai creat un site de prezentare, sau un magazin online… Si acum, ce urmeaza? Cum faci sa ajungi in prima pagina Google, acolo unde este audienta ta, unde potentialii tai clienti te cauta? Cum reusesti sa obtii mai multi clienti ca si brand nou, sa iti faci loc prin competitia acerba si mai ales cum sa faci asta pe termen lung?

Un site care nu apare in prima pagina Google pentru cuvintele cheie care il reprezinta este ca si cum nu ar exista, asa ca, iti recomand sa apelezi la servicii de promovare site oferite de catre o Agentie SEO cu experienta in domeniul promovarii online.

Clienții noștri

Companii care au încredere în serviciile noastre.

100
+

Ani de Experiență

Promovarea SEO este optimizarea unui site web pentru a obține un clasament mai bun în rezultatele motoarelor de căutare.

Scopul lucrarilor de promovare site din pachetele SEO este acela de a ajuta site-ul sa urce cat mai sus in rezultatele cautarilor Google pe cuvintele cheie relevante pentru el, si astfel sa obtinem cat mai multi vizitatori organici in site care sa si comande fara ca tu sa cheltuiesti pentru fiecare accesare (asa cum prin campaniile Facebook Ads sau Google Ads platim pentru fiecare click obtinut).

Scopul principal al serviciilor de promovare site prin SEO este obtinerea traficului web organic, gratuit. De exemplu daca pe cuvantul „stomatolog Bucuresti” site-ul tau apare acum in cautarile Google pe locul 13, inseamna ca este in pagina a doua cu rezultate Google si, posibilii tai clienti au deja alte 12 optiuni de unde sa aleaga (site -urile care apar inaintea lui).

Daca site -ul tau va aparea in cautari pe locul 3 sau chiar pe locul 1, atunci el va fi in prima pagina Google, intre primele optiuni din care sa aleaga cei care cauta acest cuvant cheie.

Cum să creezi un site care vinde singur?

1.

Crearea site-ului optimizat

2.

Analizarea concurentei online

3.

Optimizarea continutului din site

4.

Promovarea web

5.

Analizarea rezultatelor si ameliorarea strategiei SEO

0%
0%
0%
0%
10
#

Inainte de crearea site-ului tau vei incepe cu inregistrarea domeniului web. Trebuie ales cu atentie numele pentru site ca sa il ajute in promovarea SEO. Foarte important este apoi sa alegi corect gazduirea potrivita care sa te ajute in optimizarea web.

Se trece apoi la crearea site-ului. Site -ul creat trebuie sa aiba obligatoriu design responsiv sau versiune de mobil pentru o buna indexare in motoarele de cautare web, sa aiba un cod sursa curat si sa fie optimizat SEO on-page. Aceasta optimizare SEO on-page pregateste pagina web si ajuta apoi la o promovare online eficienta a site -ului tau. Astfel, site -ul va fi mai bine vazut de catre Google, si indexat mai rapid, ajungand in acest mod mult mai repede in prima pagina Google cu ajutorul strategiilor de promovare Google.

20
#

Se analizeaza calitatea si cantitatea concurentei pentru cuvintele cheie propuse pentru promovare site -ului. In functie de rezultate analizei se poate alege un pachet SEO personalizat cu lucrari de promovare site online, care sa dea radament optim pentru site -ul in cauza.

Fiecare pachet de promovare website contine lucrari care ajuta pagina web sa creasca organic, sa ajunga in prima pagina a motoarelor de cautare, acolo unde va fi vazut de toata lumea, aducand trafic online mai mult si rata de conversie mai mare. In functie de obiectivele afacerii tale, Promovarea online este un concept complex ce trebuie privit pe termen lung, asa incat sa alegi cele mai potrivite si complete instrumente de promovare pentru site-ul tau.

30
#

Continutul (in principal textele din site) reprezinta unul din cei mai importanti factori in optimizarea unui site. Continutul trebuie sa fie original, sa ofere un plus de valoare vizitatorului si sa aiba o densitate optima de cuvinte cheie (adica cuvintele targetate pentru promovare online).

Este esential ca baza (continutul siteului) sa fie construita corect si complet, pentru ca promovarea site -ului web sa fie eficienta si sa aduca rezultatele asteptate.

40
#

… promovare online sau promovare Google ori mai specific optimizarea SEO off-page (indiferent cum vrei sa ii spui) este al doilea factor ca importanta dupa continut.

Un profil de backlink-uri bun poate urca site-ul in primele rezultate Google dar, un profil incorect de link-uri poate duce la penalizari Google pentru site.

50
#

In functie de mai multi factori (nisa, concurenta, vechime, istoric, si multe altele) un site va necesita o perioada mai mare sau mai scurta de promovare online pentru a urca in SERP. 

Indicat este sa se faca optimizare SEO tot timpul, chiar si dupa ce site-ul a ajuns pe primul loc in motoarele de cautare pentru a se mentine acolo (nici concurenta nu sta degeaba, si ei contracteaza servicii de promovare google).

ÎN CAZ CĂ TE ÎNTREBI

De ce ai nevoie de SEO?

SEO este esențial pentru un site web deoarece optimizează site-ul pentru motoarele de căutare, crescând vizibilitatea în rezultatele căutărilor, aducând trafic relevant și de calitate, consolidând credibilitatea, îmbunătățind experiența utilizatorului, eficientizând costurile publicității și menținând competitivitatea pe piață prin adaptarea la schimbările algoritmilor motoarelor de căutare.

1.

Vizibilitate în Căutări

Majoritatea experiențelor online încep cu motoarele de căutare. Prin optimizarea site-ului pentru SEO, puteți crește șansele ca site-ul vostru să fie afișat în primele rezultate pentru cuvinte cheie relevante, ceea ce aduce mai multă vizibilitate.

2.

Trafic Calificat

Căutările organice aduc trafic calificat pe site-ul vostru, deoarece utilizatorii sunt în căutarea exactă a ceea ce oferiți. Acest trafic este mai probabil să se transforme în clienți sau să îndeplinească obiectivele voastre.

3.

Competitivitate

Dacă competitorii voștri sunt prezenți în primele rezultate ale căutărilor, este important să fiți și voi acolo. În absența unei optimizări corespunzătoare, riscați să pierdeți potențiali clienți.

4.

Rată Mai Mare de Conversie

Utilizatorii care ajung pe site-ul vostru prin căutările organice au tendința să aibă o rată mai mare de conversie, deoarece sunt deja interesați de ceea ce oferiți.

5.

Economisirea Costurilor

Comparativ cu publicitatea plătită (cum ar fi Google Ads), optimizare SEO poate aduce trafic pe termen lung fără a necesita plăți constante pentru fiecare clic.

6.

Creștere a Afacerii pe Termen Lung

SEO nu oferă rezultate imediate, ci în timp. Investiția în optimizare poate duce la creșterea continuă a vizibilității și a traficului, ceea ce poate susține afacerea pe termen lung.

Hai să vorbimSOLICITA OFERTA