Creare site de prezentare

Website de prezentare, pagini de tip landing, pagini personale

Dori╚Ťi s─â comunica╚Ťi simplu ╚Öi eficient informa╚Ťii despre serviciile ╚Öi produsele pe care le pune╚Ťi la dispozi╚Ťie? Creare un site de prezentare este alegerea potrivit─â.

CREARE SITE

Landing page

Un website de prezentare este ca si un agent de vanzari sau o mapa de prezentare electronica avansata. Pagina web va face publica oferta pe care o ai catre clientii din mediul online de fiecare data cu toate detaliile necesare.

Un site web de prezentare reprezinta echivalentului unui catalog cu produsele si serviciile oferite de catre firma ta, dar in versiune electronica, nu printata, fiind accesibil online de oriunde si oricand.

Clien╚Ťii no╚Ötri

Companii care au încredere în serviciile noastre.

100
+

Ani de Experien╚Ť─â

Folosim cele mai noi tehnologii ap─ârute, astfel ├«nc├ót la final s─â beneficiezi de un site perfect adaptat nevoilor tale dar ╚Öi cerin╚Ťelor pie╚Ťei.

Un site web de prezentare este potrivit pentru afacerile unde nu se vand produse simple, pe care le poti selecta pur si simplu, precum o camasa, un creion, un detergent sau o pereche de pantofi, ci va fi necesar sa primesti ajutor sau consiliere pentru alegerea corecta a produsului sau necesita anumite calcule si estimari pentru a stabili pretul final.

Este extrem de important sa realizezi ca prima impresie conteaza foarte mult, atunci cand nu ai un contact direct cu potentialii clienti. Aceasta prima impresie o va face site-ul tau pentru tine. Daca el este facut corect dupa anumite standarde si transmite semnale de incredere vizitatorilor acestia vor merge mai departe pentru a te contacta.

Proiecte

FIMAX – ECHIPAMENTE HORECA

Platforme WEB

NO DEPOSIT BONUSES COM

Platforma WEB

creare magazin online

FIMAX – ECHIPAMENTE HORECA

Platforme WEB

Pasii necesari pentru realizare site de prezentare:

1.

Achizitionarea gazduirii si a domeniului web

2.

Stabilirea scopului principal al site-ului

3.

Pregatirea produselor, serviciilor si materialelor de publicat in site

4.

Crearea site-ului si publicarea lui online

5.

Optimizarea SEO a site-ului

Platforma-Web-NoDepositBonusesCom-Imagine-2
0%
0%
0%
0%
10
#

Gaseste o firma creare site potrivita care sa iti indeplineasca toate cerintele cu privire la serviciul de creare site web!

Gazduirea web sau webhosting-ul este un serviciu necesar, indispensabil celor care au nevoie de servicii de realizare site web, indiferent ca isi doresc un website de prezentare in care sa isi promoveze serviciile sau produsele, un magazin online sau orice altfel de aplicatie web.

Pentru a avea un blog sau un web-site, in functie de preferinte, ai nevoie de o firma care sa iti gazduiasca spatiul web. Acest domeniu se poate inchiria sau cumpara, la fel cum ai face cu un spatiu real.

20
#
Detaliile sunt foarte importante in web design, la e BullSoftwar avem o slabiciune pentru ele si, atentia noastra indreptata catre fiecare detaliu important ne-a ajutat sa reprezentam cu succes sute de afaceri care au apelat la seviciile noastre de creare site web.

Este imperios necesar cand primim o solicitare de realizare site prezentare sa intelegem inainte de toate care este scopul principal al acelui site web si de ce este necesar pentru a il realiza. Unele prezinta produse sau servicii despre care clientii sa afle din paginile lui, altele prezinta o cauza umanitara pentru care cauta fonduri, altele creaza un context online unde sa fie publicate reclame care sa atraga monetizarea lor, etc.

Putem stabili mai bine scopul principal al site-ului atunci cand vom avea prima discutie impreuna despre el. Hai sa incepem!

30
#

Impreuna vom stabili care sunt obiectivele acelui site web dar si publicul tinta. Etapa aceasta este foarte importanta atunci cand decizi sa iti lansezi pagina web.

Vom avea nevoie de la tine sa ne pui la dispozitie informatiile de baza legate de servicii, logo al firmei, poze pentru produse, prezentari video si de fisiere PDF daca e cazul. E bine sa ne trimiti orice materiale ai in legatura cu tema principala a site-ului si impreuna vom alege si apoi vom prelucra (poze, texte, etc) pentru a putea fi prezentate online.

40
#

Arhitectura logica a informatiilor si strategia de continut fac diferenta dintre un site productiv si unul neproductiv. De aceea, in procesul de creare site web, iti vom adresa intrebari utile si vom cauta raspunsuri concrete.

Dupa ce detaliile sunt stabilite, managerul de proiect isi preia rolul de a te consilia pe tot parcursul dezvoltarii proiectului impreuna cu web designerul, graficianul si content editorul alocat proiectului tau.

Designer-ul web va stabili paleta de culori, font-ul folosit, animatiile, interactiunile dinre elemente ale site-ului web si utilizator, insa si alte detalii complexe.

Graficianul alocat te va ajuta pe langa editarea unor poze sau bannere web si cu crearea unui logo vectorial daca nu il ai deja, pentru a se incadra perfect in noul tau site web cu design responsive.

Aceste servicii creare site sunt de un real ajutor pentru toti cei care isi doresc o prezenta online de impact.

50
#

Sa inchei procesul de realizare website prin publicarea online este doar primul pas din viata acelui site web.

De acum urmeaza o noua serie de tehnici necesare in procesul de creare website, si anume Optimizare Site.

Ca sa poti atrage mai multi clienti cu un site de prezentare e obligatorie Optimizare SEO prin care site-ul tau sa apara cat mai sus in cautarile Google dupa cuvintele cheie relevante.

Exista mai multe tehnici de promovare pentru a atrage trafic web din mediul online si clienti dupa realizare site de prezentare, insa despre acestea vom discuta separat, la Serviciile SEO, dupa crearea unui site.

Pana atunci, pot sa iti spun ca de la noi orice site porneste obligatoriu cu design responsive (ca sa fie usor de accesat de pe tabelte si telefoane) si optimizare SEO On-page, ca sa poata fi apoi usor de indexat de catre Google.

ÎN CAZ CĂ TE ÎNTREBI

De ce ai nevoie de un website?

Credibilitate și profesionalism

O afacere care nu dispune de un site web de prezentare își diminuează credibilitatea. Site-ul web crează o imagine profesională afacerii, conferindu-i credibilitate și încredere.

Ob╚Ťii mai mul╚Ťi clien╚Ťi

Cei mai mul┼úi posibili clien┼úi se afl─â pe internet, iar num─ârul lor cre┼čte rapid de la an la an. Dac─â ai un site de prezentare ┼či e┼čti prezent pe Google, cu siguran┼ú─â vei ob┼úine mai mul┼úi clien┼úi.┬á

Marketing și promovare

Prin intermediul site-ului, po╚Ťi implementa diverse strategii de marketing online, cum ar fi optimizarea pentru motoarele de c─âutare (SEO), promovarea prin intermediul re╚Ťelelor sociale sau campanii de marketing, pentru a atrage mai mul╚Ťi vizitatori ╚Öi poten╚Ťiali clien╚Ťi.

Avantaj ├«n fa╚Ťa concuren╚Ťei

Cu c├ót ob╚Ťii mai repede o prezen╚Ť─â pe web, cu at├ót mai bine. ╚śi competi╚Ťia ta ╚Ötie acest lucru. Tot mai mul╚Ťi clien╚Ťi sau poten╚Ťiali clien╚Ťi iau decizii online in baza structurii si a informa╚Ťiei g─âsite pe website-ul tau.

Cum trebuie sa fie un website bun?

Pentru a avea succes un website de prezentare trebuie s─â ├«ndeplineasc─â anumite caracteristici ╚Öi s─â fie bine conceput. Iat─â c├óteva aspecte esen╚Ťiale pentru un website de prezentare de succes:

1.

Design atractiv și responsive

Realiz─âm website-uri cu design atr─âg─âtor, cu o structur─â clar─â ╚Öi intuitiv─â, responsive, adic─â s─â se adapteze automat la diferite dimensiuni de ecrane, pentru o experien╚Ť─â pl─âcut─â ╚Öi u╚Öor de utilizat pe orice dispozitiv (PC, tablet─â, smartphone).

2.

Con╚Ťinut relevant ╚Öi bine organizat

Pentru ca informa╚Ťia s─â fie bine structurat─â ╚Öi s─â ofere informa╚Ťii relevante despre afacerea ta, produsele sau serviciile oferite, ne asigur─âm c─â textul este clar, concis ╚Öi u╚Öor de ├«n╚Ťeles.

3.

Viteză de încărcare rapidă

Un website de prezentare eficient trebuie s─â se ├«ncarce rapid, deoarece timpul de ├«nc─ârcare influen╚Ťeaz─â experien╚Ťa utilizatorilor ╚Öi pozi╚Ťionarea ├«n rezultatele c─âut─ârii Google. Pentru a ob╚Ťine cele mai bune rezultate folosim tehnici ╚Öi metode cu care ob╚Ťinem o vitez─â de ├«nc─ârcare rapid─â ╚Öi le oferim utilizatorilor o experien╚Ť─â pl─âcut─â f─âr─â ├«nt├órzieri.
4.

Facilit─â╚Ťi de contact ╚Öi interac╚Ťiune

Ne asigur─âm ca utilizatorii s─â poat─â lua leg─âtura cu tine u╚Öor ╚Öi rapid prin creare de sec╚Ťiuni de contact vizibile ╚Öi op╚Ťiuni de interac╚Ťiuni cum ar fi formularul de contact sau chat-ul live.┬á

5.

Optimizare SEO

Implement─âm tehnicile de optimizare SEO pentru ca website-ul s─â fie u╚Öor de g─âsit de c─âtre motoarele de c─âutare ╚Öi s─â aib─â o pozi╚Ťie c├ót mai bun─â ├«n rezultatele c─âut─ârii.

6.

Urm─ârire trafic

Pentru a urmări traficul de pe website, există mai multe instrumente și metode disponibile precum: Google Analytics, Google Search Console, tag-uri și pixeli de urmărire. 

7.

Implementare instrumente de Marketing

Pentru a implementa instrumente de marketing la un website de prezentare, folosim strategii SEO, promov─âm pe re╚Ťele sociale, oferim con╚Ťinut valoros ╚Öi analiz─âm rezultatele pentru a optimiza performan╚Ťa.

8.

Testare, asigurarea calit─â╚Ťii ╚Öi securitatea website-ului

Efectu─âm teste riguroase pentru a identifica ╚Öi rezolva orice erori sau probleme care pot afecta performan╚Ťa website-ului. Ne asigur─âm c─â acesta se ├«ncarc─â rapid ╚Öi func╚Ťioneaz─â perfect pe diferite dispozitive ╚Öi browsere.

Acord─âm o aten╚Ťie special─â securit─â╚Ťii website-ului, protej├óndu-l ├«mpotriva poten╚Ťialelor amenin╚Ť─âri ╚Öi asigur├óndu-ne c─â datele clien╚Ťilor sunt ├«n siguran╚Ť─â.

9.

Actualiz─âri ╚Öi ├«ntre╚Ťinere

Oferim servicii de ├«ntre╚Ťinere ╚Öi actualizare a website-ului pe termen lung, asigur├óndu-ne c─â acesta r─âm├óne la zi cu tehnologiile ╚Öi cerin╚Ťele ├«n continu─â schimbare ale industriei web.

10.

Suport ╚Öi asisten╚Ť─â

Oferim suport ╚Öi asisten╚Ť─â clien╚Ťilor ├«n orice moment, pentru a-i ajuta s─â rezolve eventualele probleme sau ├«ntreb─âri legate de website.

Hai s─â vorbimSOLICITA OFERTA