Dezvoltare Aplicatii Mobile tip Magazin

Transform─â-╚Ťi magazinul online ├«ntr-o aplica╚Ťie mobil─â

Avem solu╚Ťia perfect─â pentru a-╚Ťi transforma site-ul t─âu creat ├«n WordPress prin WooCommerce ├«ntr-o aplicatie Android si iOS. Acum, clien╚Ťii t─âi pot avea experien╚Ťa optim─â de shopping direct din palm─â, pe orice dispozitiv mobil.

Dezvoltare Aplicatii Mobile

Oferim servicii pentru dezvoltarea complet─â a ciclului de aplica╚Ťii mobile, ├«ncep├ónd cu studiul de pia╚Ť─â, design-ul ╚Öi dezvoltarea aplica╚Ťiilor mobile, p├ón─â la integrarea produsului final ├«n infrastructura de business, de la faza de realizare p├ón─â la momentul lans─ârii, inclusiv livrarea de optimiz─âri ╚Öi scal─âri.

Propunem solu╚Ťii scalabile ╚Öi servicii de dezvoltare pentru aplica╚Ťii mobile at├ót pe platformele iOS ╚Öi Android, c├ót ╚Öi pentru aplica╚Ťii cross-platform, cu func╚Ťionalit─â╚Ťi native.

Din website tip magazin in

Aplicatie mobila

Clien╚Ťii no╚Ötri

Companii care au experimentat rezultate pozitive cu serviciile noastre.

01

Mai aproape de clien╚Ťii t─âi

Aplica╚Ťiile mobile sunt acum o necesitate pentru orice afacere. Permite-le clien╚Ťilor s─â te aib─â la ├«ndem├ón─â, ├«n propriile lor dispozitive mobile. Cre╚Öte-╚Ťi rata de angajare ╚Öi fidelizare a clien╚Ťilor cu o aplica╚Ťie care reflect─â brand-ul t─âu.

02

Mai multe vânzări

Cre╚Öte-╚Ťi v├ónz─ârile cu o aplica╚Ťie mobil─â care faciliteaz─â cump─âr─âturile clien╚Ťilor t─âi. Include func╚Ťionalit─â╚Ťi precum plata rapid─â, c─âutare optimizat─â ╚Öi notific─âri push pentru a-i ├«ncuraja pe clien╚Ťi s─â cumpere mai mult.

03

Promotii & Coduri de Reducere

Dispui de un numar foarte mare de tipuri de reduceri care sa te ajute sa iti motivezi clientii sa cumpere. De la reduceri simple si pana la coduri de reducere, posibilitatile sunt nelimitate.

04

Proces de comanda intuitiv

Intregul proces de comanda este construit pentru a ajuta clientul sa isi finalizeze cumparaturile usor si rapid. Vii in intampinarea clientilor cu o medota simpla de acces la produsele tale.

Proiecte

CLUB 4 LABUTE ÔÇô PET SHOP

Aplicatia Mobila

AURA – ESSENTIAL

Aplicatia Mobila

Aplicatii tip magazine online realizate

BullSoftware foloseste o platforma solida, usor de folosit si de navigat atat de clienti cat de persoanele care il administreaza.

O modaliate direct─â pentru marketing

O aplica╚Ťie mobil─â ├«╚Ťi permite s─â ajungi direct la clien╚Ťi. Indiferent dac─â este vorba de vanz─âri speciale, promo╚Ťii sau produse noi, clien╚Ťii vor avea acces la toate informa╚Ťiile. Po╚Ťi chiar s─â interac╚Ťiona╚Ťi cu ei prin notific─âri push. Po╚Ťi continu─â s─â le reaminte╚Öti despre produsele ╚Öi serviciile tale ori de c├óte ori este necesar.

Informa╚Ťii despre clien╚Ťi

Aplica╚Ťiile mobile ├«╚Ťi permit s─â colectezi informa╚Ťii despre preferin╚Ťele clien╚Ťilor prin ac╚Ťiunile pe care le efectueaz─â. Po╚Ťi utiliza aceste informa╚Ťii pentru a le ar─âta con╚Ťinut personalizat, astfel ├«nc├ót ace╚Ötia s─â poat─â lua decizii mai prompte de cump─ârare. Companiile care furnizeaz─â servicii de dezvoltare de aplica╚Ťii iphone ╚Öi Android utilizeaz─â deja tehnologia artificial─â pentru a inv─âta comportamentul utilizatorilor ╚Öi a le ar─âta produsele ╚Öi serviciile pe baza preferin╚Ťelor lor.

Ce aduce nou o aplicatie Android si IOS pentru afacerea ta?

Notific─âri Push

Accesibilitate și disponibilitate

Aplica╚Ťiile mobile pot trimite notific─âri push direct pe dispozitivul utilizatorului, astfel ├«nc├ót ace╚Ötia s─â poat─â primi actualiz─âri ╚Öi informa╚Ťii importante chiar ╚Öi atunci c├ónd aplica╚Ťia nu este deschis─â. Aceasta poate fi o modalitate eficient─â de a men╚Ťine implicarea ╚Öi a oferi utilizatorilor informa╚Ťii relevante ├«n timp real.┬á

O aplica╚Ťie mobil─â este ├«ntotdeauna disponibil─â pe dispozitivul utilizatorului ╚Öi poate fi accesat─â cu u╚Öurin╚Ť─â prin intermediul ecranului de start. Nu este nevoie s─â accesezi un browser ╚Öi s─â tastezi adresa unui site web.

Performan╚Ť─â ├«mbun─ât─â╚Ťit─â

Interac╚Ťiune offline

Aplica╚Ťiile mobile pot fi optimizate pentru a oferi o performan╚Ť─â mai bun─â ╚Öi o navigare mai rapid─â dec├ót un website. Prin instalarea direct─â pe dispozitivul utilizatorului, aplica╚Ťiile pot beneficia de accesul rapid la resurse ╚Öi de o arhitectur─â adaptat─â dispozitivului, f─âr─â a depinde de viteza conexiunii la internet sau de compatibilitatea cu diferite browsere.

Aplica╚Ťiile mobile pot fi concepute s─â func╚Ťioneze ├«n mod offline, ceea ce ├«nseamn─â c─â utilizatorii pot accesa ╚Öi utiliza anumite func╚Ťionalit─â╚Ťi chiar ╚Öi atunci c├ónd nu au o conexiune la internet. Acest lucru este util ├«n special pentru aplica╚Ťiile care implic─â jocuri sau utilit─â╚Ťi care nu necesit─â actualiz─âri ├«n timp real.

Hai s─â vorbimSOLICITA OFERTA